novosemeistvo.bg
Февруари 08, 2012, 01:13:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Reduce, Reuse, Recicle"  (Прочетена 1644 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Hadderahh
ECOcentric
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 841

« Отговор #15 -: Декември 03, 2008, 10:46:23 »

Искам да ви кажа, че намерих страхотни гъбки за попиване на вода и бърсане от целулоза. Имаше ги в най-обикновено магазинче за прахове и подобни.
Активен
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1161

Алхимик

« Отговор #16 -: Декември 04, 2008, 12:00:56 »

green star star star
Активен

Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

ще наредя пасианса

« Отговор #17 -: Декември 04, 2008, 06:39:59 »

Искам да ви кажа, че намерих страхотни гъбки за попиване на вода и бърсане от целулоза. Имаше ги в най-обикновено магазинче за прахове и подобни.
Сподели подробности с другарчетата си, де! tongue
Активен

Hadderahh
ECOcentric
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 841

« Отговор #18 -: Декември 04, 2008, 08:12:33 »

Ми някви полски са, другарче, мило :) ARIX Duo. Ама не ги написах, щото едва ли са 200 вида по магазините и е достатъчно да поискаш целулозни. Те ще са единствени, ако изобщо ги има. На същата марка има и гибка (както казва малката) с абразив, но нея не я харесвам, защото е тънка и твърда.
Активен
Евридик@
1
Бард
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 55

« Отговор #19 -: Януари 05, 2009, 08:48:55 »

Хе, чета ви и тайничко ликувам, че аз някак си съм свикнала да риюзвам и риюзвам и риюзвам, докато съвсем нищо не остане от първоначалния вид на предмета и е сменил поне 2-3 функционалности :) И това го правя дори отпреди да знам за почина reduce, reuse, recycle  clap
Домакинските ми гъби ги ползвам дългичко (тук може би трябва да се засрамя, но не ги намирам за мръсни, пък!), а след това отиват в банята и тоалетната за почистване на фугите, тоалетната чиния и пр. И така откарват доста дълго. А наскоро пробутах една стара гъба на мъжа ми, да си мие разни работи в колата.
Старите четки за зъби ги използвам и аз като четки за обувки или като средство за почистване на замърсени повърхности.
Чудя се какво да правя със старите дрехи, особено с бебешките, които вече умаляха. Търся в квартала някакъв дом или фондация, но няма. Ще попитам в околните църкви дали се занимават с благотворителност и дали мога да оставя при тях дрешките.
Сега съм на вълна еко препарати за дома и еко козметика. Доста неща подмених, но има и още какво да се желае.
Активен
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1161

Алхимик

« Отговор #20 -: Януари 05, 2009, 01:32:16 »

с дрехите нещата са по-особени  - при носене в тях се насищат енергии от носещия и ако те в един или друг период не са били много положителни, особено след болест, по-добре е да се изгарят.
Също така да не се носят дрехи на хора, напуснали физическия свят.
Активен

Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #21 -: Януари 10, 2009, 07:25:47 »

Здравейте,

Едно нещо да споделя и аз по темата...Използвам филтър за чешмяна вода, който се монтира направо на чешмата.
Така си спестявам купуването на минерална вода, всичките пластмасови бутилки и т.н. Имам 2 бутилки от неръждаема стомана и си ги пълня с вода от вкъщи, преди да изляза навън.
Активен

AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 86

« Отговор #22 -: Март 13, 2009, 10:29:21 »

Eскориал, би ли споделила марката на филтъра?
Активен

Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
escorial
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #23 -: Март 13, 2009, 10:52:03 »

AFRODITA Да. Ето тези:
www.wellnessfilter.com
Активен

AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 86

« Отговор #24 -: Март 14, 2009, 10:09:48 »

AFRODITA Да. Ето тези:
www.wellnessfilter.com

Мерси, Ескориал kissing
Активен

Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: