novosemeistvo.bg
Февруари 08, 2012, 11:34:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: чайове за бебе  (Прочетена 826 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Dream
Stars
Старши Друид
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 259

Fairy - Cherry Iceglow :)

« -: Ноември 24, 2008, 05:43:40 »

студено!
честно казано не се притеснявам, че бебка ще настине (по-скоро аз не се обличам)
интересно ми е дали могат да се дават чайове на бебе (над 6м) - само да не е онези хип (по-добре без тях), какви билки са подходящи - мента, мащерка, кантарион, липа? повечето ние сме си ги брали, но и дори да нямам от тях в магазините има в пликчета, а дали те са добри  JNoeps може би е въпрос на фирма? интересува ме също до колко чай дневно може да се дава? колко силен да е той - предполагам за бебе нещо по-слабичко, та нали билките колкото и полезни могат да бъдат и доста опасни.
Активен

valko
1
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 202

« Отговор #1 -: Ноември 29, 2008, 07:04:12 »

за бебета и малки деца се препоръчват чай от шипка и от липа. имай предвид, че чаят от шипка действа запичащо. лайката и ментата се водят алергени. за други не знам.
защо ти е да даваш чай на толкова малък човек? особено ако е на кърма, най-вероятно ще ти откаже :)
Активен
Dream
Stars
Старши Друид
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 259

Fairy - Cherry Iceglow :)

« Отговор #2 -: Ноември 29, 2008, 07:08:25 »

:( за съжаление вече изобщо не сме на кърма.
вярно, че и топло сокче върши същата работа.., но друго си е след разходка нещо топло, а тъй като тя е малко, малко абе доста над нормите гледам да не я тъпча излишно..
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: