novosemeistvo.bg
Февруари 06, 2012, 12:15:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цистит  (Прочетена 413 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mese4inkata
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Януари 03, 2009, 10:26:30 »

Здравейте! Обръщам се към лекаря-хомеопат Румен Стойчев.Докторе , имам цистит , който започна внезапно през ноща.Имах даже и лека треска, но втория път вече като отидох до тоалетната ми олекна, но въпреки това се продължи при всяко ходене по малка нужда да имам болка накрая и малко капчици кръв.Въпросът ми е има ли някакво хомеопатично лекарство за това и дали причината е бактерия или настинка.А също понеже не ми е за първи път-миналата година имах същия проблем и като погледна нещата отстрани като че ли се получава няколко часа след полов акт.Защото преди около месец ми откриха кандида албиканс -влагалищно, но не съм сигурна, че са излекувани.Благодаря Ви предварително! А може ли да дойда при Вас направо ако може утре или вдругиден? Ако ми оставите координати да Ви се обадя.
Активен
Румен
Moderator
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 195

Или си част от решението, или си част от проблема.

« Отговор #1 -: Януари 04, 2009, 10:30:02 »

Здравейте през цялата Нова 2009 година.

Без съмнение, има хомеопатично лекарство за сегашното Ви състояние, но се опасявам, че не знам кое е. В смисъл, че информацията, която сте дали, ме насочва към 3-4 лекарства, едно от които сигурно ще Ви помогне, но за да го избера, ми трябват още подробности.

Не по-малко важно е да разбирате, че след като се справите с това остро състояние (или обостряне на хронично - много важен въпрос, който засега остава открит!), трябва да проведете по-дълбоко хомеопатично лечение, за да сте сигурна, че сте премахнали условията за появата на тези оплаквания. Вметката Ви за кандидата ме навежда на мисълта, че сте приемали някакви противогъбични медикаменти. Ако е така, напълно възможно е тази потискаща терапия да е директна провокация на сегашното обостряне.

Изпратих Ви координати на лични.
Активен
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 841

« Отговор #2 -: Януари 11, 2009, 08:07:04 »

Искам само да вметна, че веднъж и на мен се случи да търча до ВЦ-то с болки. Оправих се светкавично с червено боровинки.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: