Sylver_girl
Наблюдател
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« -: Януари 10, 2009, 10:59:06 » |
|
Здравейте! И аз се обръщам към лекаря-хомеопат Румен Стойчев. И аз като момичето от предната тема имам хроничен цистит, но от около 2 години имам и по-серизни проблеми със стомаха, които отдавам на едновременното струпване на стрес, започване на прием на противозачатъчни и приключване на прием на антибиотик. Само на 19 години съм, а не мога да се оттърва от постоянно подут стомах, независимо дали и какво ям, тежест в стомаха, дискомфорт, гастритни болки, болки и къркорене в червата, нередовно ходене до тоалтена и отделяне в общия случай на малки, топчести изпражнения. Знам, че целта на хомеопатията е да излекува дълбоката причина, а не само това, което в момента е нейн симптом, затова не ви моля да ми изписвате конкретно лекарство, а да ми дадете на ЛС координатите на подходящ хомеопат в София, където, за мое най-голямо съжаление съм принудена да живея от 2 години, така че, предполагам че нежеланието ми има доста общо :( Не искам да вземам класически лекарства, които само ще подтиснат временно болестта, а аз ще се измъчвам цял живот с подобрения и влошавания и гълтане на скъпи и нелекуващи лекарства. Пускам тази тема, за да може когато хората търсят в гугъл за решение на проблемите, даващи отражение в стомаха им, да се замислят за хомеопатията като добър вариант, а не само да подтискат симптомите и след години мъки да казват "лечение няма".
|