novosemeistvo.bg
Февруари 08, 2012, 11:06:34 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гастрит, колит, синдром на дразнимото черво...  (Прочетена 3165 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Sylver_girl
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Януари 10, 2009, 10:59:06 »

Здравейте! И аз се обръщам към лекаря-хомеопат Румен Стойчев. И аз като момичето от предната тема имам хроничен цистит, но от около 2 години имам и по-серизни проблеми със стомаха, които отдавам на едновременното струпване на стрес, започване на прием на противозачатъчни и приключване на прием на антибиотик. Само на 19 години съм, а не мога да се оттърва от постоянно подут стомах, независимо дали и какво ям, тежест в стомаха, дискомфорт, гастритни болки, болки и къркорене в червата, нередовно ходене до тоалтена и отделяне в общия случай на малки, топчести изпражнения. Знам, че целта на хомеопатията е да излекува дълбоката причина, а не само това, което в момента е нейн симптом, затова не ви моля да ми изписвате конкретно лекарство, а да ми дадете на ЛС координатите на подходящ хомеопат в София, където, за мое най-голямо съжаление съм принудена да живея от 2 години, така че, предполагам че нежеланието ми има доста общо :( Не искам да вземам класически лекарства, които само ще подтиснат временно болестта, а аз ще се измъчвам цял живот с подобрения и влошавания и гълтане на скъпи и нелекуващи лекарства. Пускам тази тема, за да може когато хората търсят в гугъл за решение на проблемите, даващи отражение в стомаха им, да се замислят за хомеопатията като добър вариант, а не само да подтискат симптомите и след години мъки да казват "лечение няма".
Активен
Румен
Moderator
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 195

Или си част от решението, или си част от проблема.

« Отговор #1 -: Януари 11, 2009, 09:10:53 »

О, мило Сребърно момиче,
(Извинете фамилиарно ми обръщение; не се сдържах - не исках да се сдържа - звучите толкова тъжно)

Поемам риска (защото създавате много силно усещане) да споделя много силното си убеждение, че проблемът Ви изглежда абсолютно решим.
Ясновидството твърдо не е сред добродетелите ми. Просто споделяте няколко много важни неща, които правят прогнозата на хомеопатичното лечение много добра.
1. Имате готовност да споделите с хомеопата си, което означава да му дадете информация, която ще му помогне изключително много при определянето на лекарството Ви.
2. Ясно е, че не искате да вземате повече антибиотици. Забравете за тях. Щом аз с лекарското си образование го направих, за Вас е 1000 пъти по-лесно.
3. Спрете противозачатъчните, ползвайте презервативи. Смея да твърдя, че понижаването на удоволствието от сексуалния контакт при ползване на презервативи е, в най-добрия случай, силно преескпонирано. А противозачатъчните, без съмнение, създават огромни проблеми.
4. Имате доста ясна картина от симптоми (стига да не я опорочите с други медикаменти). Това ще помогне на хомеопата Ви.
5. Имате доста надеждни вероятни психо-емоционални причини за страданието Ви. Това ще помогне много на хомеопата Ви.
6. Млада сте. Това ще помогне на хомеопата Ви.

Следващото си позволявам, само защото ползвайки псевдоним, Вие сте анонимна.
Хроничен цистит у младо момиче почти сигурно има много общо с първия му сексуален контакт или партньор. Споделете (знам, че ще Ви бъде трудно, но печелившата ще бъдете Вие) тази фактология с хомеопата си. Така ще му помогнете неимоверно много да Ви излекува бързо.

На ЛС Ви изпращам телефон на много надежден колега с огромен опит.

Желая Ви много щастие през тази година! Първата Ви стъпка през нея е в правилна посока.

P.S. Последните две обръщения към мен са към "лекаря-хомеопат" Румен Стойчев. Личи си, че за да се обърнат към хомеопат, двете дами имат нужда от алибито той да е лекар. Според мен, това е излишно. Не се нуждаете от подобно алиби, за да се обърнете към добър хомеопат; никак - ама никак - не е задължително той да е лекар. Повечето хора се обръщат към хомеопат след като са обиколили по няколко лекари. Мислите ли, че е случайно?
Активен
vlp94
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #2 -: Юни 21, 2011, 09:50:32 »

Аз имам същия проблем на 18 съм пробвах много антибиотици много лекарства но само при някой имаше успех и то временно моля да ми дадете и на мене номера
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: