novosemeistvo.bg
Февруари 08, 2012, 01:03:11 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Целувката...  (Прочетена 1687 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Андреана
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 375

Земята не принадлежи на хората. Те й принадлежат

« Отговор #15 -: Септември 09, 2009, 09:23:57 »

Хм..., накара ме да се замисля, вярно е това което казваш, и моят син рядко ми позволява целувки, но обича да го прегръщам, при мен положението е същото, трябва да съм лудо влюбена за да позволя да ме целуват, не че не ми се е случвало и иначе но никак не ми е приятно.Ще помисля по този въпрос, трябва да има отговор.
Активен

С годините навярно променена,отхвърляна,отчаяна,сломена, и весела и тъжна,мълчалива,безкруполна,надменна,горделива,достъпна в мигове на доверчивост,неузнаваема във своята свенливост,това съм аз-човекът и жената,за себе си безкрайно непозната.
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1161

Алхимик

« Отговор #16 -: Септември 12, 2009, 04:09:05 »

промяна е в енергетиката - различни хора - различни енергии, някои може да не са в хармония - може да се изследва и сравнение на хороскопите
Активен

Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1023

Орторексията - орторексична, дело на всеки! :)

« Отговор #17 -: Септември 13, 2009, 12:16:50 »

И доколкото знам доста деца не обичат целувките и ги търпят или по навик или от неудобство да не обидят близките си.
Та питам аз сега, защо ако целувката е хубаво нещо децата не я обичат?!!

Явно децата са различни, защото моята дъщеря от бебе обича да се гушка, а също и целувките. Мислех, че като порастне няма да се хвърля на всеки, който и е симпатичен, но уви.. Госпожите от училище почти всички са нагушкани.
А нас всеки ден намира повод да ни нацелува..  514
Активен

"Great ideas often receive violent opposition from mediocre minds" Einstein

ВАКСИНИТЕ - ИНФОРМИРАН ИЗБОР! 
zdravka
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 231

« Отговор #18 -: Септември 14, 2009, 12:16:22 »

Тези дни се опитвах да анализирам кое ме кара мен да искам да целуна сина ми (за целувка между мъж и жена е ясно). Какво е, обич ли е? Обичта е преди всичко грижа, разбиране, съпричастие....едно малко дете има нужда от тези неща, а не от целувки. Има нужда да бъде въведено в света, да получи подкрепа...някаква сигурност и стабилност....давам си сметка, че когато посягам да го целуна аз предимно искам да удовлетворя някаква МОЯ потребност, а не негова! Един вид...аз се възползвам от него...защото ми е много приятно да го целуна (всеки знае колко е приятно да целунеш дете)...но това мое действие не е продиктувано от НЕГОВА потребност.

Това е до е което достигнах и напоследък гледам да се улавям като посягам да направя нещ подобно..понякога е много смешно..насочвам се към главата му да го целуна, сещам се, спирам и се връщам в изходна позиция...сигурно отстрани е много смешно.
Активен

per aspera ad astra
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1161

Алхимик

« Отговор #19 -: Септември 14, 2009, 03:36:22 »

но това мое действие не е продиктувано от НЕГОВА потребност.

Това е до е което достигнах и напоследък гледам да се улавям като посягам да направя нещ подобно..понякога е много смешно..насочвам се към главата му да го целуна, сещам се, спирам и се връщам в изходна позиция...сигурно отстрани е много смешно.
  thumbsup 106
Активен

Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

Неактивен Неактивен

Публикации: 231

« Отговор #20 -: Септември 14, 2009, 05:39:54 »

Изобщо докато се опитваш да замениш автоматичните си действия с осъзнати..е неминуемо да изглеждаш като глупак...или объркан човек...казваш "а..", но се усещаш, че това е поредната автоматична реакция и така и не стигаш до "б"..можеш да си останеш с отворена уста..

s045
Активен

per aspera ad astra
Андреана
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 375

Земята не принадлежи на хората. Те й принадлежат

« Отговор #21 -: Декември 01, 2009, 08:58:39 »

промяна е в енергетиката - различни хора - различни енергии, някои може да не са в хармония - може да се изследва и сравнение на хороскопите
Ами да, как се не бях сетила clap! Моят син е асцендент скорпион а моят телец-опозиция, той е дева а аз риби -опозиция. Затова и понякога не се погаждме съвсем, макар че сме си близки  се долавя опозиционната енергия на знаците.   
Активен

С годините навярно променена,отхвърляна,отчаяна,сломена, и весела и тъжна,мълчалива,безкруполна,надменна,горделива,достъпна в мигове на доверчивост,неузнаваема във своята свенливост,това съм аз-човекът и жената,за себе си безкрайно непозната.
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: