HardRockMum
hidden
Друид

Неактивен
|
 |
« Отговор #75 -: Април 29, 2009, 12:07:00 » |
|
Не знам вчера БТВ как се изтърваха да пуснат Гълъбов и да споменат и двете му книги. Значи може би има частичен мъничък напредък... http://btv.bg/videos/search_videos.pcgi
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
feather
hidden
Приор

Неактивен
Орторексията - орторексична, дело на всеки! :)
|
 |
« Отговор #76 -: Април 29, 2009, 01:40:13 » |
|
В кое предаване? Излизат ми всичките.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HardRockMum
hidden
Друид

Неактивен
|
 |
« Отговор #77 -: Април 29, 2009, 02:06:47 » |
|
Oх, извинявам се, не съм видялал какво излиза от линка. В меню "Новини" на видеоемисии, на стр.2 ->bTV Новините в 19.00 часа - 28.04.09 28.04.200900:32:41 мин.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
feather
hidden
Приор

Неактивен
|
 |
« Отговор #78 -: Април 29, 2009, 08:28:32 » |
|
Гледах го с голям кеф. :) Не знам кой си е позволил да допусне в медиите дори няколкоминутна сесия с противоположно (на световните медии) мнение, но ме накефи максимално. Явно будни хора има - адмирации! Нямам други наблюдения върху репортера Светослав Иаванов (ще обърна внимание за напред) и не знам дали е негова приумица.., но наистина се радвам. Дано повече хора са го видели!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Christian
|
 |
« Отговор #79 -: Април 30, 2009, 05:21:38 » |
|
Момичета и момчета, Започва войната. Признавам,изпитвам малко страх,тьй като не очаквах такова развитие и толкова бьрзо. В Бразилия е започнало масовото ваксиниране.Тук споменаха,че Тамифлу ще има и в инжекционна форма.Профилактично за всеки. Не зная как нещата ще се развият и затова искам да благодаря на всички за всичко и да ви пожелая много здраве и успех в живота. 
|
|
|
|
|
Активен
|
ПравЙ непоискано добро.
|
|
|
feather
hidden
Приор

Неактивен
|
 |
« Отговор #80 -: Април 30, 2009, 05:30:55 » |
|
Аз пък мисля, че е просто истерия, както беше с птичия грип. И ще премине.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HardRockMum
hidden
Друид

Неактивен
|
 |
« Отговор #81 -: Април 30, 2009, 06:33:47 » |
|
И аз мисля като Мулти. Освен това, не случайно започват да ваксинират в държава от т.нар. трети свят. Там почти няма човешки права (не че тук има де), както няма и информираност на населението. Но при вас, Кристиян, съмнявам се толкова лесно да бодат поголовно. По света ще има масовки от доброволци, защото насаденият страх е огромен. Съмнявам се в "белите държави" да се стигне до задължителност. Важното е да запазим спокойствие и сила на духа! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ярка птица
...
Друид
Неактивен
|
 |
« Отговор #82 -: Април 30, 2009, 06:48:39 » |
|
Кристиян, караш ме сега и аз да се притеснявам, тъй както съм си пълен непукист. Какви са тези апокалиптични думи?! Ако знаеш нещо повече, сподели го, моля те!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stelt77
hidden
Приор

Неактивен
всичко виждам и чувам
|
 |
« Отговор #83 -: Април 30, 2009, 07:21:49 » |
|
Не зная как нещата ще се развият и затова искам да благодаря на всички за всичко и да ви пожелая много здраве и успех в живота.  Чакай, къде тръгна - нали ще правим сайт за ГНМ... Ама ха...  И Петиция има да пускаме...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
LOVE & JOY
Модератор
Приор

Неактивен
Публикации: 554
ще наредя пасианса
|
 |
« Отговор #85 -: Април 30, 2009, 11:46:49 » |
|
Чакай, къде тръгна - нали ще правим сайт за ГНМ... Ама ха...  И Петиция има да пускаме... Ами , да. Крис, къде хукна пък сега? Я идвайте насам, най- добре.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eldivine
Наблюдател
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #86 -: Май 01, 2009, 01:28:41 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Passiflora
Друид

Неактивен
Усмивка!
|
 |
« Отговор #87 -: Май 01, 2009, 02:19:13 » |
|
Признавам,изпитвам малко страх,тьй като не очаквах такова развитие и толкова бьрзо.
А! С всички тези знания, които имаш и ако изпитваш страх (макар че е нормално)... Тогава ние какво да кажем?  И страхът е заразен, така че давайте по-спокойно! 
|
|
|
|
« Последна редакция: Май 01, 2009, 02:24:49 от Passiflora »
|
Активен
|
|
|
|
|
Christian
|
 |
« Отговор #88 -: Май 01, 2009, 06:26:25 » |
|
От свински или друг измислен грип не се страхувам. Страхувам се от самият план на СЗО.Планьт за руиниране на Европа и геноцида,който ще се сьстои.
|
|
|
|
|
Активен
|
ПравЙ непоискано добро.
|
|
|
Ярка птица
...
Друид
Неактивен
|
 |
« Отговор #89 -: Май 01, 2009, 09:23:38 » |
|
Мислиш ли, че ще го направят и с Европа?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|