novosemeistvo.bg
Февруари 05, 2012, 11:08:11 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Натурална козметика  (Прочетена 9056 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 86

« Отговор #15 -: Юни 13, 2009, 06:00:20 »

Търся спешно качествено БИО слънцезащитно мляко детско?
Активен

Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 841

« Отговор #16 -: Юни 13, 2009, 09:09:25 »

Няма да намериш. Направи си сама най-добре.
Активен
LOVE & JOY
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

ще наредя пасианса

« Отговор #17 -: Юни 13, 2009, 09:31:17 »

Да, вярно, че няма. Аз миналата седмица бях доста на открито и се мазах с кокосово масло. Много е приятно. За детето обаче/ и за плаж/  трябва да забъркам нещо.
Активен

AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #18 -: Юни 20, 2009, 05:49:08 »

Изгоряха с домашно приготвеното. Купих Био на Логона, 95% е и има титаниев диоксид!
Аз днес също изгорях с домашното, малко боли, ще пия Беладона. Ама поне направих тен.
Трябва ми и Био без ТДО за след слънце...
Активен

Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й!
DDN
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #19 -: Юни 26, 2009, 09:40:24 »

Има биомасла,но са много скъпи.Накрая купихме едно съвсем обикновено и с него се намазахме.И в него имаше титанов диоксид,но той не е вреден.Някои имат и цинков диоксид,който също не е вреден,но пък ставаш целия бял като се намажеш.
От другата козметика ползваме за детето само чиста вода и един оливен сапун,който купихме преди време в Турция.
Опитвахме да си правим и сами сапун,но много сложно ми се видя,а и съставките май не са от най безвредните като че ли.
Активен
Deepinside
Administrator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1161

Алхимик

« Отговор #20 -: Юни 27, 2009, 10:53:19 »

Изгоряха с домашно приготвеното. Купих Био на Логона, 95% е и има титаниев диоксид!
Аз днес също изгорях с домашното, малко боли, ще пия Беладона. Ама поне направих тен.
Трябва ми и Био без ТДО за след слънце...

хубаво е да не се стига до изгаряне - още повече, ако се стои само до обяд на плаж, лъчите след обяд не са полезни!
А а слънчевите бани на скоро изгряло утринно слънце са нещо ...особено!
Активен

Еarth turns to gold in the hands of the wise
- Rumi

Бард
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #21 -: Юни 29, 2009, 09:11:32 »

Хубаво е, ама случайно ме оставиха сама на плажа и аз заспах....
Активен

HardRockMum
hidden
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 174

« Отговор #22 -: Септември 08, 2009, 09:21:08 »

Здравейте,
Случайно попаднах на крем за околоочен контур на тази фирма: БиоФреш, серия Био Роза. От серията има и разни други кремчета. Пише, че са 100% натурални продукти.
Някакво мнение и отзиви?
И дали знаете къде се продават (особено пък във Варна)? Зная, че ги има на летището в Сф, в duty free магазина. Там цената на околоочния крем е 18 евра. Чудя се дали някъде из градовете би било по-евтино....
Мерси! hb
Активен
Бенджи
Наблюдател
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 49

« Отговор #23 -: Септември 08, 2009, 11:55:57 »

HardRockMum, не знам за Варна, но на центъра в Пловидв имат фирмен магазин.

Не мисля, че са толкова скъпи, но нищо тяхно не съм купувала. Не знам колко са "натурални"...
Активен

Тя на 10г.           Той на 7г.
LOVE & JOY
Moderator
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

ще наредя пасианса

« Отговор #24 -: Септември 08, 2009, 07:25:02 »

Здравейте,
Случайно попаднах на крем за околоочен контур на тази фирма: БиоФреш, серия Био Роза. От серията има и разни други кремчета. Пише, че са 100% натурални продукти.
Някакво мнение и отзиви?
И дали знаете къде се продават (особено пък във Варна)? Зная, че ги има на летището в Сф, в duty free магазина. Там цената на околоочния крем е 18 евра. Чудя се дали някъде из градовете би било по-евтино....
Мерси! hb
На тези съм им писала на мейла/ от формата в сайта/ един или два пъти, за да ги питам нещо и никакъв отговор не получих. Несериозна работа.
Активен

AFRODITA
hidden
Бард
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #25 -: Септември 16, 2009, 03:38:57 »

Грейската ми беше казала, че в Сф имат някакъв магазин, щеше да ми взема продукти от него, аз се отказах в последния момент, предпочетох Еsential...няма ли телефони в сайта? Звънни питай за доставка до Варна. Спомням си, че за износ им бяха нечовешки цените. И да пишеш после, че и мен ме вълнува...
Активен

Hadderahh
ECOcentric
hidden
Приор
Неактивен Неактивен

Публикации: 841

« Отговор #26 -: Септември 16, 2009, 05:56:03 »

Афро, ти говориш за Алтея, това е друго.
Активен
HardRockMum
hidden
Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 174

« Отговор #27 -: Септември 17, 2009, 10:40:39 »

Звънях на тия Биофреш в Пловдив. Оттам ми дадоха телефона на представителя им във Варна, който пък ме упъти към няколко магазина, където се продавала въпросната серия. Ще отида да проверя.

Бенджи, по повед забележката ти за натуралността - и аз се чудя, но в същност кое ни гарантира натуралността на продуктите от останалите марки? Според мен нечовешките цени не са гаранция.....
Активен
Christian
1
Старши Друид
Неактивен Неактивен

Публикации: 462

« Отговор #28 -: Септември 17, 2009, 09:35:04 »

Не сте ли чували,че естествен източник на сльнцезащита е масло от http://en.wikipedia.org/wiki/Jojoba
Активен

ПравЙ непоискано добро.
апулей
Бард
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

« Отговор #29 -: Март 23, 2010, 02:34:24 »

Най-добрия крем за мен, който притежава и силен слънцезащитен фактор (за слънцезащитния ефект ми каза една баба - съседка, която си е мазала бебетата по лицето лятото) е обикновенният крем от невен, това лято бях 2 пъти на море- бременна, бях си направила малко бурканче сварен невен със зехтин-мазах се цялата с много оскъден слой, не съм имала никакви проблеми със слънцето и стрии от разтягането на кожата от бременността нямам, този крем го ползвам за всичко, включително и ако бебето се зачерви по гънките, ако нямам домашен купувам от хомеопатичната аптека-(улица Чаталджа 13 - София) малка кутйка с надпис Calendula 5% 20g кремът се държи в хладилник струва 2 и 50 - и прави чудеса.
Активен

Gurudevo Charanam
Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: