темата е чудесна :) и как не с напредването на годинките все по-често се оглеждам за подходяща козметика, макар, че гоня 30-те все още не виждам заплашителни неща

, но според мен е по-лесно да се борим против (а не срещу) бръчки, проблеми с кожата (като например повехналост, петна..) и очите..
гледам тук повечко се набляга фирми, които може би произвеждат добра козметика, но както Майя пише,
Лично аз предпочитам сама да си приготвям такъв вид козметика, а не да я купувам. За мен няма разлика дали ще си купя крем за лице на "Виши" напримерно и крем за лице от този сайт с био продукти - и в двата случая не зная какво има вътре s045 , а на етикети просто нямам вяра вече...
Аз също съм фен на домашно приготвените неща. малко по-горе се споменава за прословутия крем с невен и зехтин - аз лично го използвам много отдавна и бих казала, че прави чудеса, от него са ми са се заличавали белези от изгаряне, а и белега (на почти 3г. е) от секциото вече не се забелязва само характерното за операции удебеляване. За Кристина пък доктора ни беше дал една рецепта за крем против подсичане (срам ме е да кажа ама си нямам и на идея къде точно съм я бутнала

) и върпеки, че тя си беше лятно, едро бебе незнаем какво е подсичане или зачервяване.
Та малко по-накратко какво ще кажете за темата тук (или нова) да акцентира върху конкретни рецепти :)